Centrale verwarming

De vervanging van CV-ketels is onze specialiteit. Een 15 jaar oude ketel vervangen is duurzaam gezien zeer aantrekkelijk.

Regelmatig komt het voor dat een wat oudere ketel in storing valt en de conclusie getrokken moet worden, dat het niet verstandig is meer geld te steken in het toestel. Wij streven er naar om in deze ’spoedgevallen’ binnen 24 uur een nieuwe ketel te installeren. Op deze manier hopen wij een onverwachte storing om te buigen naar een plezierige comfortverbetering!

Wij zijn dealer van Remeha en Intergas en kunnen u met deze beide merken een uitstekende vervangende cv-ketel aanbieden.

Onderhoud

  • Voor uw CV ketel kunnen wij het twee jaarlijkse onderhoud verzorgen.

Tijdens een onderhoudsbeurt wordt uw CV ketel grondig nagekeken, schoongemaakt en goed afgesteld. Water wordt bijgevuld en eventuele defecte onderdelen worden vervangen. Regelmatig onderhoud zorgt voor een efficiënte werking van uw apparaat en voorkomt storingen, waardoor uw ketel ook veel langer mee gaat. Onderhoud verhoogt ook de brandveiligheid van de installatie. Daarnaast verhoogt het optimaal afstellen van uw CV ketel ook het rendement.

Prijzen
Een onderhoudsabonnement betekent dat u wordt opgenomen in ons klantenbestand. U wordt dan tweejaarlijks(of jaarlijks) benaderd om een afspraak te maken voor het onderhoud aan uw CV ketel. Ook kunt u met een abonnement gebruik maken van onze 24 uurs storingsdienst. Een abonnement is vrijblijvend, voor onbepaalde tijd en kan op elk moment opgezegd worden. U ontvangt een factuur per onderhoudsbeurt, voor datgene wat tijdens het onderhoud gedaan en/of vervangen is.

Onderhoudsbeurt CV-ketel, omgeving Assen:
€ 133,10 incl. 21% btw (exclusief vervangingsonderdelen)

Onderhoud van een ventilatie box:
€ 53,85 incl. 21% btw per ventilatie box

Onderhoud WTW-unit:
€ 64,13 incl. 21% btw

Kanalenreiniging:
€ 250,- incl. 21% btw

Bent u nog geen klant, maar wilt u in ons onderhoudsbestand opgenomen worden?
Vul dan via de onderstaande knop het formulier in, en stuur deze ingevuld naar ons terug. Onze contactgegevens hiervoor vind u in het formulier.

Afspraak maken?
Via onderstaande knop kunt u in onze online-agenda een afspraak plannen voor het onderhoud van uw ketel. Wij zullen dan rond de gewenste tijdstip bij u aanbellen voor het onderhoud. (In onze branche is het lastig om de vaste tijd aan te houden, houdt daarom altijd rekening met een half uur voor, of na uw afgesproken tijd.)