Centrale verwarming

De vervanging van CV-ketels is onze specialiteit. Een 15 jaar oude ketel vervangen is duurzaam gezien zeer aantrekkelijk.

Regelmatig komt het voor dat een wat oudere ketel in storing valt en de conclusie getrokken moet worden, dat het niet verstandig is meer geld te steken in het toestel. Wij streven er naar om in deze ’spoedgevallen’ binnen 24 uur een nieuwe ketel te installeren. Op deze manier hopen wij een onverwachte storing om te buigen naar een plezierige comfortverbetering!

Wij zijn dealer van Remeha en Intergas en kunnen u met deze beide merken een uitstekende vervangende cv-ketel aanbieden.

Onderhoud

  • Voor uw CV ketel kunnen wij het (twee) jaarlijkse onderhoud verzorgen.

Wanneer uw ketel in ons onderhoudsbestand is opgenomen, wordt u (twee) jaarlijks benaderd om een onderhoudsafspraak te maken.
Er zijn geen maandelijkse kosten en u betaald alleen voor het werk dat uitgevoerd wordt. Het tarief is inclusief uurloon en voorrijkosten.
Vervangingsonderdelen en afmeldkosten voor de verplichte CO-keur worden apart berekend.
Als u bij ons een onderhoudsabonnement heeft, kunt gebruik maken van onze 24-uurs storingsdienst.

CO-keur / Gasketelwet

De regering heeft besloten dat er jaarlijks te veel slachtoffers vallen door onveilige CV-ketels en heeft daarom de regels qua onderhoud en plaatsing van CV-ketels scherper aangetrokken. Dit is een soort keuring die ook wel de gasketelwet of CO-keur genoemd wordt.
Dit is landelijk via radioreclamespotjes en in het nieuws gecommuniceerd.
Onze reeds gecertificeerde monteurs hebben hier een extra CO-vakmanschapcertificaat voor moeten behalen.
Zonder dit certificaat mogen de monteurs nu niet meer met een CV-ketel aan de slag.
Daarnaast is de monteur wat langer bezig met het onderhoud van uw CV-ketel of zullen er aanpassingen gedaan moeten worden.
Wij zijn daarnaast verplicht om per 1 april 2023, de gegevens (metingen, bevindingen, etc.) door te geven aan een externe instantie, die ons bevindingen bij uw CV-ketel ook weer controleert. U krijgt hier na het onderhoud, bij de factuur, een rapportage van.
Vanwege deze regeling hebben we de kosten van het onderhoud moeten verhogen en als extra moeten we de afmeldkosten voor de externe instantie doorberekenen.

Voor nieuwe aanmeldingen geldt: wij onderhouden alleen Remeha, Intergas en Nefit CV-ketels.

Voor meer informatie verwijs ik u naar onderstaand onderhoudsformulier.

Onderhoudsbeurt CV-ketel, omgeving Assen:
€ 133,10 incl. 21% btw (exclusief vervangingsonderdelen, eventuele aanvullende werkzaamheden en afmeldkosten voor CO-keur)
Afmeldkosten voor CO-keur: € 25,- (incl. 21% btw.)

Onderhoud van een ventilatie box:
€ 53,85 incl. 21% btw per ventilatie box (alleen i.c.m. onderhoud ketel)

Onderhoud WTW-unit:
€ 64,13 incl. 21% btw (alleen i.c.m. onderhoud ketel)

Kanalenreiniging:
€ 250,- incl. 21% btw

Bent u nog geen klant, maar wilt u in ons onderhoudsbestand opgenomen worden?
Vul dan via de onderstaande knop het formulier in, en stuur deze ingevuld naar ons terug. Onze contactgegevens hiervoor vind u in het formulier.

Afspraak maken?
Via onderstaande knop kunt u in onze online-agenda een afspraak plannen voor het onderhoud van uw ketel. Wij zullen dan rond de gewenste tijdstip bij u aanbellen voor het onderhoud. (In onze branche is het lastig om de vaste tijd aan te houden, houdt daarom altijd rekening met een half uur voor, of na uw afgesproken tijd.)