Centrale verwarming

De vervanging van CV-ketels is onze specialiteit. Een 15 jaar oude ketel vervangen is duurzaam gezien zeer aantrekkelijk.

Regelmatig komt het voor dat een wat oudere ketel in storing valt en de conclusie getrokken moet worden, dat het niet verstandig is meer geld te steken in het toestel. Wij streven er naar om in deze ’spoedgevallen’ binnen 24 uur een nieuwe ketel te installeren. Op deze manier hopen wij een onverwachte storing om te buigen naar een plezierige comfortverbetering!

Wij zijn dealer van Remeha en Intergas en kunnen u met deze beide merken een uitstekende vervangende cv-ketel aanbieden.

Onderhoud

  • Voor uw CV ketel kunnen wij het (twee) jaarlijkse onderhoud verzorgen.

Wanneer uw ketel in ons onderhoudsbestand is opgenomen, wordt u (twee) jaarlijks benaderd om een onderhoudsafspraak te maken. Er zijn geen maandelijkse kosten en u betaald alleen voor het werk dat uitgevoerd wordt. Het tarief is inclusief uurloon en voorrijkosten. Vervangingsonderdelen en afmeldkosten voor de verplichte CO-keur worden apart berekend. Als u bij ons een onderhoudsabonnement heeft, kunt gebruik maken van onze 24-uurs storingsdienst.

Voor nieuwe aanmeldingen geldt: wij onderhouden alleen Remeha, Intergas en Nefit CV-ketels.

Voor meer informatie verwijs ik u naar onderstaand onderhoudsformulier.

Onderhoudsbeurt CV-ketel, omgeving Assen:
€ 133,10 incl. 21% btw (exclusief vervangingsonderdelen, eventuele aanvullende werkzaamheden en afmeldkosten voor CO-keur)

Onderhoud van een ventilatie box:
€ 53,85 incl. 21% btw per ventilatie box (alleen i.c.m. onderhoud ketel)

Onderhoud WTW-unit:
€ 64,13 incl. 21% btw (alleen i.c.m. onderhoud ketel)

Kanalenreiniging:
€ 250,- incl. 21% btw

Bent u nog geen klant, maar wilt u in ons onderhoudsbestand opgenomen worden?
Vul dan via de onderstaande knop het formulier in, en stuur deze ingevuld naar ons terug. Onze contactgegevens hiervoor vind u in het formulier.

Afspraak maken?
Via onderstaande knop kunt u in onze online-agenda een afspraak plannen voor het onderhoud van uw ketel. Wij zullen dan rond de gewenste tijdstip bij u aanbellen voor het onderhoud. (In onze branche is het lastig om de vaste tijd aan te houden, houdt daarom altijd rekening met een half uur voor, of na uw afgesproken tijd.)