Onderhoud zelf plannen

Via onderstaande agenda kunt u een afspraak voor het onderhoud inplannen. Kies eerst wat uw wilt(CV-ketel of ook WTW-unit en/of ventilatiebox), kies daarna ook het gebied waarin u woont. Klik op uw gewenste tijdstip en bevestig uw afspraak. Wanneer u ook een afspraak voor uw WTW-unit maakt, is het handig dat u merk en type invult. Wij zullen rond uw gewenste tijdstip bij u aanbellen voor het onderhoud van de apparaten die u hebt aangegeven.

Let op: alleen voor onze vaste onderhoudsklanten is het mogelijk om zelf een afspraak te maken. Twijfelt u of u in ons onderhoudsbestand bent opgenomen, neem dan contact met ons op. In verband met overweldigende drukte, nemen wij op dit moment namelijk geen nieuwe onderhoudsadressen meer aan. Mocht u toch een afspraak maken, maar u staat niet in ons onderhoudsbestand, zullen we dit ook niet in onze planning kunnen opnemen. Onze excuses voor het ongemak.

NOTE: deze online-agenda is alleen voor een onderhoudsafspraak voor de CV-ketel en (eventueel) WTW-unit/ventilatiebox! Voor andere werkzaamheden kunt u ons altijd bellen: 0592 35 15 35. Of voor eventuele andere contactmogelijkheden kunt u terecht op onze contactpagina.