Denk aan morgen werkplaats

DenkAanMorgen werkplaats in Drenthe; de conceptstore voor duurzame energie oplossingen, met focus op de praktische kant en heldere uitleg over de mogelijkheden voor elke woning. Dit in samenwerking met SolarFreezer.

Zoals u ons kent, staat directe service aan klanten, kwaliteit en vakmanschap bij Jongsma erg hoog in het vaandel. Als vooruitstrevend installatiebedrijf, zijn wij continue op zoek naar betere manieren om onze klanten te helpen.

Duurzaamheid en energiebesparing spelen al lange tijd een belangrijke rol in ons leven. Duurzaam wonen willen wij allemaal, maar voor de gemiddelde consument is energie besparen een onoverzichtelijke samenspel van meerdere factoren. Daarin willen wij meer voor onze klanten kunnen betekenen. Op gezamenlijke initiatief van een aantal innovatieve leveranciers en installateurs, is de DenkAanMorgen conceptstore formule tot leven geroepen. Een belevingsconcept, met ’twee benen op de grond’.

Bij een selectief aantal installatiebedrijven door heel Nederland, worden er showrooms ingericht waar geen verkopers, maar ervaren vakmensen de consument te woord staan met een kop koffie, eerlijke verhaal en heldere uitleg. De bedoeling is om de keuze gemakkelijk en leuk voor de klant te maken, en vooral passend bij de woning en de persoonlijke wensen.